“Old Skool” 3D print serie

feb 17 2011

Tegenwoordig heb je allerlei technologieën, Bluray, USB sticks, mp3’tjes, USB sticks etc. Maar vroegâh had je betere andere technologieën! Cassette bandjes, VHS tapes en floppy disks waren ‘cutting edge’ technologie! Als je geen ‘Walkman’ had, dan hoorde je er niet bij en de nieuwste film “nu ook op VHS” YEAH!! En als je op je computer een bestandje had dat je met iemand wou delen, dan kon dat via een floppy met wel 3,5mb aan ruimte!

Al deze Old Skool ‘technologieën’ worden al jaren niet meer gebruikt, ze voldoen niet meer… Maar om deze goeie ouwe tijd niet in de vergetelheid te laten geraken leek het me een goed idee om deze te ‘vereeuwigen’ door middel van in 3D geprinte kunststukjes, die je aan een ketting om je nek kan dragen of als sleutelhanger gebruiken!

Laat aan iedereen zien dat Old Skool ‘technologieën’ nog steeds hip zijn! Daarom heb ik wat tijd gestoken in het maken van wat modelletjes 🙂 Tot nu toe kun je in m’n 3D print shop terecht voor een cassette bandje en een floppy!

In de toekomst zal ik meer van deze Old Skool ‘technologieën’ toevoegen!

Reacties uitgeschakeld voor “Old Skool” 3D print serie

Comments are closed at this time.