Apple kondigd WWDC2011 aan

mrt 28 2011

Apple heeft vandaag officieel aangekondigd dat van 6 tot 10 juni 2011 het jaarlijkse World Wide Developers Conference gehouden zal worden. Zoals voorgaande jaren zal het plaats vinden in het Moscone West Center in San Francisco.

Tijdens het WWDC zal meer over de toekomst van iOS en OSX onthult worden en naar verwachting ook iOS 5 aangekondigd worden. Ook word er verwacht dat er veel aandacht zal zijn voor OSX Lion, die deze zomer uit zal komen.

De conferentie zal traditioneel geopend worden met een Keynote presentatie, of dit door Steve Jobs gedaan zal worden is nog niet bekend.

Naast de Keynote zullen er gedurende de conferentie vele technische seminars en lezingen gehouden worden over iOS en OSX voor ontwikkelaars voor de iPad, iPhone en Mac. Er zijn echter beperkt plaatsen beschikbaar en deze kosten $1599,- per persoon en dan moet je er nog heen en overnachten, een kostbare aangelegenheid dus.

Reacties uitgeschakeld voor Apple kondigd WWDC2011 aan

Comments are closed at this time.