WWDC 2013

apr 24 2013

wwdc13

Van 10 t/m 14 juni 2013 word door Apple weer de World Wide Developers Conference  (WWDC) gehouden in het Moscone West Center in San Fancisco.

Morgen gaat de verkoop van toegangskaarten van start om 10.00 PDT (19.00 Nederlandse tijd) en zullen wederom een vermogen kosten, $1599,- per stuk. Voor dat geld krijg je 5 dagen lang toegang tot meer dan 100 ‘sessions, extensive hands–on labs, en engaging events’, kun je Apple medewerkers de oren van het lijf vragen en netwerken met mede developers, en natuurlijk de Keynote presentatie waarmee het event gestart word waarin ook een preview gegeven zal worden van de volgende versies iOS en OSX, eventuele aankondigingen van nieuwe producten of updates van bestaande producten zullen ook tijdens de Keynote gepresenteerd worden.

Wil je er graag naar toe? Wees er snel bij, want vorig jaar waren de kaarten na 2 uur al uitverkocht!  Tevens moet je ook lid zijn van het iOS developer program, iOS developer enterprise program of Mac developer program ten tijden van de aankondiging (vandaag dus).

Reacties uitgeschakeld voor WWDC 2013

Comments are closed at this time.